Vitaal

Vitaal zijn en blijven is niet alleen een toevalligheid, het valt je toe of niet. Natuurlijk zijn er genoeg factoren die we niet in de hand hebben, maar onze eigen invloed is misschien wel groter dan we zo zouden denken. In ieder geval willen we daarin doen wat binnen onze mogelijkheden ligt.
Door zorg te dragen voor een betrokken gemeenschap, in fijne huizen te wonen, gemeenschappelijke projecten onder handen te hebben en letterlijk in beweging te komen, in combinatie met gezond voedsel van eigen grond, kan het niet missen dat er een verschuiving ten goede plaats kan vinden.

Boserf gaat een mooi wijkje worden met levensloopbestendige woningen. Gebouwd met de nieuwste technieken en natuurlijke materialen, zodat de bewoners hier lang kunnen blijven wonen in een omgeving die uitnodigt om lang actief te blijven en daardoor ook vitaal te blijven. Met het oog op de toekomst waarin externe zorg minder vanzelfsprekend zal gaan worden, is dit een voorbeeld van gezond anticiperen op de toekomst!
Om deze plek verder te ontwikkelen, zijn we op zoek naar mensen die enthousiasme voelen opborrelen en hier willen wonen en hun steentje bij willen gaan dragen. In welke vorm dan ook, iedereen is wel ergens goed in.

Terug naar home page: Boserf